010 412 33 69

Wandafwerking / schilderwerk

Wandafwerkingen
Opnieuw geschilderde wanden zorgen voor een schone en frisse look. Onze schilders garanderen u een sfeervol interieur en gebruiken daarbij alleen de beste verf. Uw deuren, plinten, radiatoren,  cv-leidingen en kozijnen krijgen een uitstraling naar wens. Kortom bij debazis bent u verzekerd van een hoogwaardig eindproduct waar u nog jaren plezier van heeft.

Stukadoorswerkzaamheden
Voor het strak afwerken van wanden en plafonds is een gladde ondergrond noodzakelijk. Dit is de basis voor de verdere afwerking. Bouwkundige wanden, plafonds, metal stud wanden en plafonds worden door debazis glad gepleisterd met de perfecte ondergrond voor verdere afwerking als resultaat. Plafonds en wanden kunnen ook direct worden afgewerkt door middel van spackspuiten, voor grotere oppervlakken een interessant alternatief.

Overige wandafwerkingen
Glad gepleisterde wanden kunnen op vele manieren worden afgewerkt. Door het aanbrengen van spachtelputz in diverse kleuren en structuren, maar ook door het aanbrengen van behang in vele dessins, of met een foto wall cover voor een extra
personal touch.