010 412 33 69

Sloop

Voordat er met een verbouwing gestart kan worden moet in het algemeen de ruimte eerst worden teruggebracht naar de oorspronkelijke staat. Afhankelijk van de situatie wordt begonnen met het verwijderen van alle bestaande interieurdelen die de verbouwing tot last zijn. Uiteraard wordt het sloopwerk optimaal gepland en met beleid uitgevoerd. Zo ontstaat er een goede basis om op verder te bouwen. Niet alleen bij een verbouwing, maar ook bij een verhuizing kan debazis u van dienst zijn. U laat immers uw oude pand achter en dit moet weer in de oorspronkelijke staat worden teruggebracht.

Debazis voert alle denkbare sloopwerkzaamheden voor u uit. Naast de voor de hand liggende zaken zoals het verwijderen van de vloerbedekking of de wanden, kan de debazis u ook van dienst zijn met meer specialistische werkzaamheden. Het opschonen van elektra- en databekabeling, het centraal schakelbaar maken van verlichting of het verleggen van waterleidingen.

De aanbiedingen van debazis zijn altijd op basis van een gedegen inventarisatie en helpen u bij het creëren van het juiste vertrekpunt en vormt daarmee het fundament waarop verder gebouwd kan worden.

Debazis voert sloopwerkzaamheden o.a. uit op het gebied van:

Vloerbedekking, plafonds, verlichting, wanden, luchtbehandeling, raamdecoraties, elektra, data, meubels, projectkeukens, sanitair en alle aanverwante interieurdelen.