010 412 33 69

Installatie

Een deugdelijke elektrische installatie is voor iedere organisatie onmisbaar. Stelt u zich toch eens voor dat uw stroomvoorziening niet werkt, geen computer, geen telefoon en zélfs geen koffie! Het zal u niet vreemd in de oren klinken dat het aanleggen van een elektrainstallatie een specialistische aangelegenheid is. Een elektrische installatie moet niet alleen aan uw  wensen, maar ook aan de geldende NEN-normen voldoen. Professioneel aangelegd volgens een wel overwogen plan.

Datawerkzaamheden

Optimale bereikbaarheid is voor iedere organisatie van levensbelang. Een betrouwbaar netwerk met kwalitatieve databekabeling is een must. Debazis zorgt voor alle bekabeling en de aansluitingen in de patchkast en bij de outlets. Elke aansluiting wordt gemeten en u ontvangt hier een metingsrapport van. Hierdoor weet u dat het netwerk aan de gestelde eisen voldoet en dat er probleemloos gebruik kan worden gemaakt van het netwerk.

Erkende installateurs

Van een totaal nieuwe elektra en of datainstallatie tot het verplaatsen van een stopcontact. Debazis werkt samen met gecertificeerde installateurs waarmee wij

u graag van dienst zijn.