010 412 33 69

Stichting ISSO

Stichting ISSO Stichting ISSO Stichting ISSO Stichting ISSO Stichting ISSO Stichting ISSO Stichting ISSO Stichting ISSO Stichting ISSO Stichting ISSO

ISSO is opgericht om te voorzien in de technische kennisbehoefte van de installatiesector. ISSO doet dit door de kennisvragen vanuit de sector te identificeren en het ontsluiten en toegankelijk maken van deze kennis in de vorm van praktische ISSO-publicaties, instructiebijeenkomsten, digitale producten en overige diensten.

ISSO koos voor debazis om het kantoor op het Kruisplein in Rotterdam te laten verbouwen. Bijna alle werkzaamheden van debazis kwamen bij deze verbouwing kijken.

Sloopwerkzaamheden, systeemwanden, systeemplafonds, vloerbedekking, elektra- en datawerkzaamheden, verlichting, airconditioning, pantry, balie, zonwering en meubilair. Naast alle werkzaamheden zorgde debazis ook voor de verhuizing en een opleveringsschoonmaak.

1 bedrijf, 1 aanspreekpunt alles onder 1 dak en ISSO werd geheel ontlast en had er geen omkijken meer naar en kon na oplevering direct aan de slag.