010 412 33 69

OBO Bettermann

OBO Bettermann OBO Bettermann OBO Bettermann OBO Bettermann OBO Bettermann OBO Bettermann OBO Bettermann OBO Bettermann OBO Bettermann OBO Bettermann OBO Bettermann OBO Bettermann

In de wereld van de elektroninstallatietechniek loopt OBO al decennia voorop. OBO denkt altijd een stap verder, lopen vooruit op toekomstige eisen. OBO koppelt verschillende parameters aan elkaar. OBO verbind producten met intelligente, toekomstgerichte systeemoplossingen en openen daardoor nieuwe dimensies in de gebouwsysteemtechniek.  De producten van OBO uit de vakgebieden Cable Management, Building Technology en Professional Installation zorgen op de centrale plaatsen in de moderne industrie-, kantoor- en infrastructuurprojecten voor een feilloze werking.

Debazis kon ook een steentje bijdragen aan de voortgang van OBO Bettermann, door juiste werksfeer te creëren op het kantoor van OBO gevestigd in Mijdrecht. OBO was opzoek naar glazen wanden en kwamen terecht bij het juiste adres. Debazis heeft met de DBZ 100 horizontale glaselementen haar visitekaartje weer achtergelaten. Door te spelen met zowel helder glas als gefloat helder glas kunt u een ruimtelijke sfeer creëren en toch de privacy bewaren.