010 412 33 69

NYK, kantoorgebouw ‘Rotterdam Building’

NYK, kantoorgebouw ‘Rotterdam Building’ NYK, kantoorgebouw ‘Rotterdam Building’ NYK, kantoorgebouw ‘Rotterdam Building’ NYK, kantoorgebouw ‘Rotterdam Building’ NYK, kantoorgebouw ‘Rotterdam Building’

Een interieurproject bij NYK in het kantoorgebouw ‘Rotterdam Building’ in Rotterdam met voor debazis meer dan het vernieuwen van de kantooromgeving. Ook de verhuizing tussen de etages was onderdeel van het totale interieurproject. En niet voor zomaar een partij, een vooraanstaande, internationaal opererende rederij.

De nieuwe etage is voorzien van nieuwe vloerbedekking, vergaderruimtes opgebouwd met glaswanden en gescheiden door een panelenwand, een nieuw pantry, de gehele verdieping is geschilderd en de inrichting is compleet gemaakt met nieuwe bureau- en vergaderstoelen. Naast deze tastbare interieurelementen heeft debazis ook de installatiewerkzaamheden verzorgd: aanpassingen aan de elektra-installatie, airconditioning in de serverruimte, volledig CAT6 datanetwerk en de loodgieterswerkzaamheden voor de nieuwe pantry.

Debazis voorziet in complete interieur realisatie waarbij de opdrachtgever volledig wordt ontzorgd!

In Rotterdam Building heeft debazis ook een project voor Youwe mogen doen. Youwe is één van de meest toonaangevende internetbureaus van Nederland.