010 412 33 69

Kroymans Corporation

Kroymans Corporation Kroymans Corporation Kroymans Corporation Kroymans Corporation Kroymans Corporation Kroymans Corporation Kroymans Corporation Kroymans Corporation Kroymans Corporation

‘Kroymans’ is al sinds decennia een fenomeen, een ‘mekka’ voor de liefhebbers van ’s werelds mooiste auto’s. Het kleine dealerbedrijf voor British Leyland groeide uit tot één van Europa’s grootste en meest bekende importeurs en distributeurs voor Aston Martin, Ferrari en Jaguar. Er zijn ook altijd de mooiste exemplaren van andere topmerken te bewonderen. In het Aston Martin en Jaguar pand is ook Fisker Nederland gehuisvest, Nederlands distributeur voor de sensationele, elektrisch aangedreven Fisker Karma. Revolutionair en begerenswaardig. Dat past bij Kroymans.

Met dit project laat debazis zien van alle markten thuis te zijn. Het verbouwen van een showroom met zulke exclusieve automerken, is toch wel een uitdaging.

Bij een showroom is de entree erg belangrijk, debazis koos ervoor om de gevel van glas te voorzien. Daarnaast dient de uitstraling van de showroom sjiek en uitnodigend te zijn. Een mooie vloer, goede verlichting, juiste indeling, wandbekleding en een balie waar Kroymans de klanten goed te woord kan staan.