010 412 33 69

Koninklijke Visio

Koninklijke Visio Koninklijke Visio Koninklijke Visio Koninklijke Visio Koninklijke Visio Koninklijke Visio Koninklijke Visio

Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen ook bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering.

Debazis heeft de eer gehad om de vestiging van Visio in Rotterdam om te toveren tot een vertrouwelijke, sfeervolle en vriendelijke omgeving, zowel voor de patiënten als voor het personeel. Diverse werkzaamheden van debazis hebben gezorgd voor het juiste resultaat o.a. het vernieuwen van het systeemplafond met verlichting, systeemwanden incl. het schilderen van deze wanden, maar ook voor een bedrijfskantine/keuken kon Visio terecht bij debazis.