010 412 33 69

Nidos Utrecht

Nidos Utrecht Nidos Utrecht Nidos Utrecht Nidos Utrecht Nidos Utrecht Nidos Utrecht Nidos Utrecht Nidos Utrecht

Een traject van herinrichten en restylen bij Nidos in Utrecht, een interieurproject waarin wij aan het totaalconcept mochten bijdragen.

Om een nieuwe indeling te kunnen realiseren is met de bestaande systeemwanden en deuren gewerkt welke zijn uitgebreid met enkele volglaswanden in de gangzone. Er is een pantry ruimte ontwikkeld en deze voorzien van een voorzetwand. Het gehele systeemplafond is verder voorzien van een Sonorex geluidsbariere. Een combinatie van Modulyss tapijttegels en Tarkett linoleum is gekozen als nieuwe vloerbedekking voor deze kantooromgeving.

Ook de verlichting mag niet ontbreken bij het herinrichten van ruimtes. Door gebruik te maken van bestaande TL-armaturen en deze aan te vullen met LED downlighters creëerden wij een passend lichtplan voor dit kantoorconcept.

Deze opdrachtgever maakt naam met een maatschappelijk betrokken missie. Nidos voert als onafhankelijke (gezins-)voogdij instelling, op grond van de wet, de voogdijtaak uit voor Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen.  Een mooie opdracht en bijzondere opdrachtgever om te mogen voegen bij onze portfolio.