010 412 33 69

GGD Zuid Holland-Zuid

GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid GGD Zuid Holland-Zuid

De GGD is zowel het kenniscentrum als dé uitvoerende en adviserende dienst voor de aangesloten gemeenten op het brede terrein van de openbare gezondheidszorg. Er zijn ongeveer 150 medewerkers in dienst die taken uitvoeren voor 14 gemeenten in de Drechtsteden, Alblasserwaard & Vijfheerenlanden. In mei 2010 is de GGD een nieuw kantoor van circa 2.500 m² betrokken in Dordrecht. Het gebouw is casco opgeleverd aan de GGD waarna debazis het volledige afbouwtraject heeft verzorgd in een periode van slechts 4 maanden.

In deze korte tijd heeft debazis in nauwe samenwerking met de architect een hoogwaardige afwerking van de kantoorruimte gerealiseerd. Met de uitstraling en de functionaliteit van deze nieuwe werkomgeving is er een nieuwe norm gesteld waaraan een modern een flexibele kantooromgeving moet voldoen.