010 412 33 69

Dentiz Centrum voor Mondzorg

Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg Dentiz Centrum voor Mondzorg

Debazis heeft met de totale verbouwing van de tandartspraktijk van het dentisten echtpaar Boschman bewezen ook in deze sector uitstekend uit de voeten te kunnen.

De verbouwing van de 400 m² grote verdieping aan de Theemsweg in Spijkenisse is naar volle tevredenheid verlopen. Debazis is begonnen met het slopen van het aanwezige interieur en heeft vervolgens de verdieping opnieuw opgebouwd.

Bouwkundige werkzaamheden –  systeemplafonds – verlichting – schilder- en stucwerk – vloerbedekking – scheidingswanden – renovatie toiletgroepen – installatiewerkzaamheden – luchtbehandelling.

Volgens de heer Boschman heeft debazis een nieuwe standaard gezet bij het inrichten van tandartspraktijken gezien de geleverde kwaliteit, de voortgang van de werkzaamheden en de geboden service in combinatie met een uiterst scherpe prijsstelling.

Kwaliteit, snelheid en service tegen een scherpe prijs is mogelijk, debazis bewijst het keer op keer.