[email]

Over ons

Debazis is gespecialiseerd in interieurontwerp en complete interieurrealisatie van zakelijk vastgoed. Dit betreft het verbouwen en inrichten van kantoren, winkels, dentale praktijken, publieke ruimten en al het overige vastgoed met een commerciële of publieke functie.

Wij vertellen u graag meer over onze basis en opvattingen en nemen u tevens een stukje mee terug in de tijd.

Scroll verder

Alles begint bij de basis

  • Ronald van der Mijn
  • Verkoopadviseur

Wij streven naar een verrassend en duurzaam resultaat

Bij debazis hebben we een ondernemende en kwalitatieve werkwijze. Bij het streven naar een verrassend en duurzaam resultaat staan uw wensen en budget altijd bovenaan. Met innovativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel, realiseren we vernieuwende oplossingen.

De 6 fundamentele opvattingen van debazis

Persoonlijk contact

Debazis denkt mee én vooruit, waarbij uw smaak en wensen altijd centraal staan. We werken met korte communicatielijnen in de vorm van één aanspreekpunt, wat ons in staat stelt uw wensen beter te begrijpen.

Betrouwbaarheid

Debazis geeft altijd eerlijk advies, ook wanneer het niet in ons voordeel is. Klanttevredenheid is namelijk ons uitgangspunt. Wij zullen dan ook altijd onze gemaakte afspraken nakomen en gewekte verwachtingen waarmaken.

Kwaliteit & duurzaamheid

Debazis is deskundig op het gebied van alle disciplines binnen het interieurproject. Ons oog voor kwaliteit én duurzaamheid ziet u terug in creatieve oplossingen, zonder dat we de praktische kant uit het oog verliezen.

Flexibiliteit

Jarenlange ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat we ons probleemloos aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Met een groot aanpassingsvermogen profiteert u van snelheid in zowel response-, als levertijd.

Welzijn

Het doel van debazis is u volledig te ontzorgen. Dit bieden wij aan de hand van een geheel traject van ontwerp, advies, begeleiding, realisatie en service & onderhoud. Wij kunnen u tevens ontzorgen in losse modules.

Verantwoordelijkheid

Bij debazis nemen we onze verantwoordelijkheid om ieder project tot een goed einde te brengen. Wij zijn uw betrouwbare partner in interieurontwerp en complete interieurrealisatie.

Kwalitatieve en verrassende interieurprojecten beginnen bij een goede basis.

Van toen tot nu

  • 1996Oprichting Herman van Dijk Projectrealisatie
  • 2007Naamswijziging naar debazis
  • 2007Verhuizing naar het Fascinatio in Capelle aan den IJssel

Debazis is in de basis nooit veranderd

Debazis is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het inrichten van kantoren. Door de jaren heen zijn onze werkzaamheden steeds verder uitgebreid, waarbij de nadruk tegenwoordig ligt op het totaalplaatje: interieurontwerp en complete interieurrealisatie van zakelijk vastgoed.

Bij debazis hebben we ons door de jaren heen geprofileerd in het ontwerp tot en met de oplevering. Daarnaast werken we aan een steeds verdere uitbreiding van de verschillende producten en werkzaamheden.

Naast deze uitbreiding, is debazis ook altijd op zoek naar verbetering. Hier streven we naar in zowel de realisatie van een project, als de service die onze klanten van ons mogen verwachten.

In de basis zijn wij nooit veranderd.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk contact

Wilt u meer informatie over wat debazis precies voor u kan betekenen? Neem contact op met onze adviseurs. Wij denken graag met u mee!

  • Ronald van der Mijn Verkoopadviseur bij debazis
  • +31 (0)10 412 33 69
  • [email]