[email]
U bent

Eigenaar of beheerder van zakelijk vastgoed

Kwaliteit en duurzaamheid tegen concurrerende tarieven zijn van groot belang voor de exploitatie van uw vastgoed. Debazis ontzorgt u met passende ontwerpen en de complete interieurrealisatie, of met interne verbouwingen of onderhoud van uw zakelijk vastgoed.

Scroll verder

Eigenaar of beheerder van zakelijk vastgoed

Optimale ontzorging en flexibiteit

Bij al deze diensten staat u – als eigenaar of beheerder van zakelijk vastgoed – centraal. Zo kunnen wij flexibel inspelen op uw persoonlijke behoeften. Voor al onze klanten streven we naar optimale kwaliteit en duurzaamheid in combinatie met klanttevredenheid als uitgangspunt.

Voor u als eigenaar of beheerder van zakelijk vastgoed biedt onze aanpak verschillende voordelen:

  • Korte communicatielijnen in de vorm van één aanspreekpunt
  • Ontzorging door het gehele traject uit handen te nemen
  • Deskundigheid op het gebied van alle disciplines
  • Concurrerende prijsstelling voor een totaaloplossing

Bij debazis zijn wij door jarenlange ervaring specialist in complete interieurprojecten inclusief ontwerp. Binnen dit complete project hebben wij deskundigheid van alle disciplines.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u als eigenaar of beheerder van zakelijk vastgoed op zoek bent naar een partij die kwaliteit en duurzaamheid levert tegen concurrerende tarieven. Om die reden streven we ernaar te allen tijde met u mee te denken, maar ook vooruit te denken om tot het beste eindresultaat te komen.

Op basis van uw wensen bedenken we creatieve oplossingen en passen deze toe, zonder de praktische kant uit het oog te verliezen.

Vrijblijvend advies op maat?
Neem contact met ons op

[email]

Bel voor een afspraak bij u op locatie:

+31 (0)10 412 33 69