[email]
U bent

Gebruiker van een kantoorruimte

Voor gebruikers van een kantoorruimte is de uitstraling en functionaliteit bepalend voor een prettige werkomgeving. Debazis ontzorgt u in het ontwerp, de complete interieurrealisatie of de interne verbouwing van uw kantoor.

Scroll verder

Gebruikers van kantoorruimte

Optimale ontzorging

Waar u ook voor kiest, bij al deze diensten staat u – als gebruiker van een kantoorruimte – centraal. Zo kunnen wij flexibel inspelen op uw persoonlijke behoeften. Voor al onze klanten streven we naar optimale kwaliteit en duurzaamheid in combinatie met klanttevredenheid als uitgangspunt.

Voor u als gebruiker van een kantoorruimte biedt onze aanpak verschillende voordelen:

  • Korte communicatielijnen in de vorm van één aanspreekpunt
  • Eerlijk advies, ook als dat niet in het voordeel van debazis is
  • Snelheid in zowel response- als levertijd
  • Concurrerende prijsstelling voor een totaaloplossing

Design & build

Bij debazis zijn wij door jarenlange ervaring specialist in complete interieurprojecten inclusief ontwerp. Binnen dit complete project hebben wij deskundigheid van alle disciplines.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u als gebruiker van een kantoorruimte druk bent met uw eigen dagelijkse werkzaamheden. Om die reden streven we ernaar u te allen tijde te ontzorgen. Zo kunt u van ons verwachten dat we niet alleen met u meedenken, maar ook vooruitdenken.

Op basis van uw wensen bedenken we creatieve oplossingen en passen deze toe, zonder de praktische kant uit het oog te verliezen.

Vrijblijvend advies op maat?
Neem contact met ons op

[email]

Bel voor een afspraak bij u op locatie:

+31 (0)10 412 33 69