[email]

Doelgroepen

Debazis is een design & build projectinrichter die het beste uit uw werkomgeving haalt. Gespecialiseerd in interieurontwerp (design), complete interieurrealisatie (build) en interne verbouwingen (build). Als gebruiker van een kantoorruimte, eigenaar of beheerder van zakelijk vastgoed, architect of dentale praktijkhouder bent u bij ons aan het juiste adres.

Scroll verder

De meerwaarde voor u als opdrachtgever

Gebruikers van kantoorruimte

Voor gebruikers van een kantoorruimte is de uitstraling en functionaliteit bepalend voor een prettige werkomgeving. Debazis ontzorgt u in het ontwerp, de complete interieurrealisatie of de interne verbouwing van uw kantoor.

Bij debazis informeren wij u graag over wat wij voor gebruikers van kantoorruimte kunnen betekenen.

Gebruikers van kantoorruimte

Eigenaars of beheerders van zakelijk vastgoed

Kwaliteit en duurzaamheid tegen concurrerende tarieven zijn van groot belang voor de exploitatie van uw vastgoed. Debazis ontzorgt u met passende ontwerpen en de complete interieurrealisatie, of met interne verbouwingen of onderhoud van uw zakelijk vastgoed.

Kunnen wij u van dienst zijn bij het verbouwen, (her)inrichten of aanpassen van uw zakelijk vastgoed? Wij informeren u graag over wat we voor u als eigenaar of beheerder kunnen betekenen.

Eigenaars of beheerders van zakelijk vastgoed

Architecten

Uw ontwerp verdient een vlekkeloze uitvoering. Debazis levert kwaliteit in complete interieurrealisatie of interne verbouwingen, tegen scherpe tarieven en korte doorlooptijden.

Wij informeren u graag over wat wij voor u als architect kunnen betekenen. Met onze jarenlange ervaring in complete interieurprojecten, hebben wij vertrouwen in een goede samenwerking.

Architecten

Dentale praktijken

Wij werken samen met uw dentale dienst om tot het beste eindresultaat te komen. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met het verbouwen en inrichten van dentale praktijken.

Dentale praktijken zijn onze specialiteit. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Dentale praktijken

Vrijblijvend advies op maat?
Neem contact met ons op

[email]

Bel voor een afspraak bij u op locatie:

+31 (0)10 412 33 69

Persoonlijk contact

Wilt u meer informatie over wat debazis precies voor u kan betekenen? Neem contact op met onze adviseurs. Wij denken graag met u mee!

  • Ronald van der Mijn Verkoopadviseur bij debazis
  • +31 (0)10 412 33 69
  • [email]