[email]

Case

Studio Hoge Heren

Studio Hoge Heren

Studio Hoge Heren heeft de 26e etage van het gebouw “De Rotterdam” betrokken en heeft nu een spectaculair uitzicht over de Maas en Erasmusbrug. Bij deze prachtige locatie hoort natuurlijk een dito inrichting. Marcel en Fred van Studio Hoge Heren zijn zelf het creatieve brein achter het interieurontwerp; debazis heeft vanaf de zijlijn geadviseerd en meegedacht met de kantoorinrichting en vervolgens de complete realisatie voor haar rekening genomen. We laten Marcel van Buren aan het woord over zijn ervaringen met debazis.

Onze eerste kennismaking met debazis, voorafgaand aan ons project, gaf ons direct een goed gevoel. Debazis liet een solide en betrouwbare indruk achter. Alhoewel debazis landelijk opereert, heeft het feit dat debazis in onze eigen regio is gevestigd ook meegewogen in onze beslissing om met hen in zee te gaan. Wij hebben niet direct voor de goedkoopste gekozen, de prijs was voor ons niet doorslaggevend.

Een van de bijzonderheden van ons project was de tijdlijn. We verlangden een moderne en eigentijdse uitstraling. Het project is in een periode van ongeveer drie maanden afgerond. In deze beperkte doorlooptijd had debazis rekening te houden met de beperkingen die gelden in een gebouw als De Rotterdam, zoals boortijden en specifieke expeditieroutes. Die beperkingen leverden met name vertraging in de uitvoering en projectoplevering op. Desondanks is alles redelijk binnen de planning afgerond.

Wellicht zijn wij ook wel een meer dan gemiddeld kritische klant en was onze planning erg strak. De omvang van het project werd – ook voor debazis – gedurende de uitvoering pas echt duidelijk. Een omvangrijk project, dat ons beiden veel heeft geleerd. Belangrijk voor ons was de samenwerking en open dialoog tijdens het project.

  • Marcel van Buren
  • Televisieproducent

Wij wilden graag een bijzonder concept implementeren voor onze studio's. Een project dat onder tijdsdruk is gerealiseerd door de vakmensen van debazis waar wij trots op zijn.

Vrijblijvend advies op maat?
Neem contact met ons op

[email]

Bel voor een afspraak bij u op locatie:

+31 (0)10 412 33 69