[email]

Case

Blauw Research

Blauw Research BV

Blauw Research is recent verhuisd van het Weena in Rotterdam naar de 4e etage in het gebouw Cool63 aan de Coolsingel. Debazis heeft zowel het interieurontwerp als de complete interieurrealisatie verzorgd. We laten Jos Vink, CEO van Blauw aan het woord over zijn ervaringen met debazis.

 

Vanaf de start van het project hadden wij vertrouwen in efficiënt projectmanagement door debazis. Een traject van verhuizing is omvangrijk en debazis heeft ons geholpen alle beslissingen die moeten worden genomen goed af te wegen en te nemen. Hun ervaring met dit soort trajecten hebben ze goed bewezen tijdens de uitvoering van het traject. We hebben ook andere partijen gesproken voordat we voor debazis kozen, maar debazis leek vanaf het begin alles goed te overzien en rekening te houden met al onze eisen en verwachtingen. Dan voel je je serieus genomen als klant.

Vanuit de verhuurder hadden we een strak investeringsbudget om mee te werken, terwijl we ook een ruim eisenpakket hadden over de uitvoering en kwaliteit. Alles moest er binnen passen en ook de financiële kaders werden serieus genomen en gerespecteerd, zonder dat het heeft afgedaan aan de kwaliteit. Dat geeft vertrouwen dat de uitvoering zal gaan op het niveau zoals wij het willen en binnen budget. Er is heel gedetailleerd te werk gegaan en meegedacht.

We zijn erg blij met het resultaat. Er moest een omgeving worden neergezet waar onze mensen zich thuis voelen en we konden flexwerken. Een fijne werkomgeving die bijdraagt aan de productiviteit. Ons team brengt toch veel tijd door, dan moet het wel fijn werken zijn.

  • Jos Vink
  • CEO Blauw Research BV

Erik en het team van debazis zijn echt professionals. Of het nu projectmanagement is of maatwerk meubels: ze verstaan hun vak. Bovendien zijn ze scherp in prijzen. De grote projectinrichters kregen het niet voor elkaar met ons budget, maar debazis zeker wel. Ik raad ze van harte aan.

Vrijblijvend advies op maat?
Neem contact met ons op

[email]

Bel voor een afspraak bij u op locatie:

+31 (0)10 412 33 69